Dogodki programa


V sklopu programa PKP vsako leto pripravimo dogodek, ki daje besedo predvsem mladim, da predstavijo rezultate svojega dela v projektih.

Do sedaj so bili izvedeni naslednji dogodki:


Program se je predstavil tudi na sejmu Informativa v letih 2017, 2018, 2019 in 2020, na sejmu MOS - Mednarodni obrtni sejem v Celju v letih 2017, 2018 in 2019, na sejmu AGRA v letu 2018, na mentorski konferenci, ki je potekala pod okriljem Life Learning Academie, na mednarodni konferenci Razvoj kompetenc za digitalizacijo slovenskih podjetij v letu 2018, na Vegovi Ljubljana, Elektrotehniško-računalniški strokovni šoli in gimnaziji Ljubljana, v sklopu obveznih izbirnih vsebin iz podjetništva. Namen udeležbe je bil predvsem predstaviti primere dobrih praks, ki so nastale med izvajanjem programa in sama promocija programa.

Vabljeni k ogledu utrinkov v foto-galeriji.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. 


Novice

Projekti PKP na sejmu MOS v Celju poželi veliko zanimanja

Med 10. in 15. septembrom 2019 je v Celju potekal 52. Mednarodni sejem obrti in podjetništva (MOS), kjer se je predstavil tudi Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije s programi za podjetja in drugo zainteresirano javnost....

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani