Informacije za udeležence


Podrobnejše informacije za udeležence:

  • jesenski cikel delavnic ZAVZETI ASI bo potekal med 15. septembrom in 21. oktobrom 2021 v dvorcu Rakičan pri Murski Soboti. (izvedene bodo ob upoštevanju varnostnih in preventivnih ukrepov, ki jih priporoča in nalaga NIJZ v želji po preprečevanju zmanjšanja možnosti okužbe z virusom covid-19)*;
  • zaradi narave delavnic je posamezen cikel omejen na največ 25 udeležencev**;
  • delavnice bodo potekale enkrat tedensko predvidoma med 9:00 in 14:30, s krajšimi odmori in daljšim odmorom za kosilo;
  • pričakuje se, da se vsi udeleženci udeležijo vseh modulov  oz. delavnic (minimalni pogoj za pridobitev priznanja »Glasnik razvoja starejših zaposlenih« je vsaj 75-odstotna prisotnost);
  • po zaključenem ciklu bodo zaradi možnosti evalvacije izvedenih aktivnosti projekta ASI udeleženci naprošeni za povratno informacijo (anketa in intervju).

* Če se bo epidemiološka slika poslabšala in ukrepi zaostrili, bodo delavnice izvedene preko spleta.

** Ker je število udeležencev omejeno na 25, si sklad v primeru prevelikega števila prijav pridržuje pravico, da med prijavljenimi izbere tistih 25 kandidatov, za katere bo na podlagi prijav ocenil, da bodo s pridobljenimi znanji največ prispevali k razvoju starejših zaposlenih v svojih organizacijah.

Vsak modul (delavnica) je zasnovan tako, da vsebuje tudi praktični del.

Prijave na jesenski cikel delavnic ZAVZETI ASI so zaprte. Ponovno jih odpremo spomladi 2022, ko bomo izvedli spomladanski cikel delavnic.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani