Stari, imava problem! ASI za rešitev!
Starejši zaposleni

Stari, imava problem! ASI za rešitev!

Program ASI se je 31. 12. 2022 zaključil. V pripravi je nov program. V vmesnem času vas vabimo k listanju posodobljenega brezplačnega Katalog ukrepov za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih, kjer lahko poiščite in uvedete katerega od ukrepov v vaše podjetje.

Prelistajte katalog
Finančne spodbude za podjetja

Projekt ASI je v obdobju 2017-2022 podprl 1.087 slovenskih podjetij, ki so opravila 13.000 usposabljanj starejših zaposlenih in pripravila 837 strategij upravljanja starejših zaposlenih.

Več o finančnih spodbudah

Delavnice ZAVZETI ASI

Z brezplačnimi delavnicami ZAVZETI ASI smo spodbujali zaposlene, da pridobijo ključna znanja s področja razvoja in upravljanja starejših zaposlenih. Slovenija je bogatejša za več kot 130 glasnic in glasnikov razvoja starejših zaposlenih.


Več o ciklu delavnic

Natečaj s priznanjem SPP - Z leti še vedno zavzeti

Vsako leto smo podelili priznanja, s katerimi smo želeli okrepiti ugled in prepoznavnost delodajalcev, ki cenijo izkušnje in znanje starejših zaposlenih ter skrbijo za njihovo motiviranost in zadovoljstvo.

Več o natečaju

Katalog ukrepov za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih

Naš priročnik na več kot 185 straneh predstavlja raznolike ukrepe in izbrane dobre prakse tako iz Slovenije kot tujine. Prepričani smo, da lahko v njem vsako podjetje najde nekaj zase, zato si ga še danes brezplačno prenesite.

Več o katalogu

Kampanja - Stari, imava problem

Delež starejših zaposlenih se veča, hkrati pa se ti na delovnih mestih soočajo z diskriminacijo in neenakostjo. Na to smo opozorili s kampanjo, katere slogan je “Stari, imava problem. ASI za rešitev?” Postanite tudi vi del rešitve!

Več o kampanji

Mednarodne konference

S šestimi mednarodnimi konferencami smo opozorili na aktualne izzive dolgožive družbe, ki so povezani predvsem s trgom dela in s prilagajanjem kadrovskih strategij v podjetjih in se navezujejo na odločevalske politike.

Več o konferencah

Kontakt

gp@sklad-kadri.si

01 43 41 081

Aktualno


Ne zamudite ničesar
aktualno

Ne zamudite ničesar

Prejmite pomembne informacije o aktivnostih s področja razvoja kadrov na vaš e-naslov.

Prijavite se na obvestila!

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani