Prijavite se na natečaj SPP – Z leti še vedno zavzeti

Prijavite se na natečaj SPP – Z leti še vedno zavzeti

Se tudi vaše podjetje načrtno ukvarja s starejšimi zaposlenimi, jih motivira, jim nudi ustrezne delovne pogoje za podaljševanje delovne aktivnosti? 

Prijave zbiramo do 31. decembra 2021.

Postanite zgled in spodbuda tudi drugim!

Prijava in več informacij
Finančne spodbude za podjetja

Izkoristite priložnosti, ki jih ponujamo!

Pripravite strategijo za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter okrepite njihove kompetence. Razvijte pilotne projekte in uvedite inovativne rešitve za zavzetost, produktivnost in učinkovitost starejših zaposlenih.

Več o finančnih spodbudah

Delavnice ZAVZETI ASI

Naše brezplačne delavnice z domačimi strokovnjaki vam bodo pomagale prenesti znanja ključna za upravljanje starejših zaposlenih v vaše podjetje. Postanite tudi vi glasnik razvoja starejših zaposlenih! 

Več o delavnicah

Natečaj s priznanjem SPP - Z leti še vedno zavzeti

Vsako leto podeljujemo priznanja, s katerim želimo okrepiti ugled in prepoznavnost delodajalcev, ki cenijo izkušnje in znanje starejših zaposlenih ter skrbijo za njihovo motiviranost in zadovoljstvo. Do konca leta 2021 so odprte prijave na natečaj! 

Prijava na natečaj

Katalog ukrepov za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih

Naš priročnik na več kot 100 straneh predstavlja raznolike ukrepe in izbrane dobre prakse tako iz Slovenije kot tujine.  Prepričani smo, da lahko v njem vsako podjetje najde nekaj zase, zato si ga še danes brezplačno prenesite.

Več o katalogu

Kampanja - Stari, imava problem

Delež starejših zaposlenih se veča, hkrati pa se ti na delovnih mestih soočajo z diskriminacijo in neenakostjo. Na to smo opozorili s kampanjo, katere slogan je “Stari, imava problem. ASI za rešitev?” Postanite tudi vi del rešitve!

Več o kampanji

Mednarodne konference

Ne zamudite naše vsakoletne brezplačne konference, na kateri priznani domači ter tuji strokovnjaki obravnavajo aktualne kadrovske razvojne vsebine ter predstavljajo uspešne zgodbe podjetij in primere navdihujočega voditeljstva.

Več o dogodkih

Info točka ASI

 asi@sklad-kadri.si

01 43 45 878

Aktualno


Ne zamudite ničesar
aktualno

Ne zamudite ničesar

Prejmite pomembne informacije o aktivnostih s področja razvoja kadrov na vaš e-naslov.

Prijavite se na obvestila!

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani